tirsdag 27. mars 2012

50. Snikende Fiko -vs- Drift The Kid





Runde 1. 
Ny kamp, ikke bare en kamp som representerer mer Blå-materiale, men også representerer Skeez-match numero 50. Begynner få noen matcher i bagasjen nå. Anyways Fiko fronter Dritft. En match med potensiale lang vei. Fiko var yo i sin debutmatch, Drift The Kid også, kan diske opp go'partier både med brautende stikk og bankers flow, men ujevn. Tok sine steg tilbake i matchen mot Bru, sett i opp i mot hans debut-kamp mot Konkret. Forhåndstipset sa uansett Fiko, ligger litt på samme interesante 'platå' som det Adept gjør. Med andre ord, en av de mer "spennende"  catsa som dasser rundt. (mtp særegenhet and that kind of shit). Ok, Fiko starter. Starter med sin vanlige unike deliverypakke. Teatralsk ish med en veldig corny bagasje til tider. Det må sies. Valset på corny-edge'n opp til flere ganger forrige battle også men muligens mer merkbart this time around. Spiller høyt på komi-kveld gong-gong'n tho, selv om det ble mye rasshøl, fising og diverse. Spirket også runden tåelig greit ned på slutten. Average runde av Fiko, sett han bedre. Drift neste. Bruker sine første bars til å spille kort med omgivelsene rundt. Kreativt, 'dra inn kusinen'-move'n var et nice lite åpningsshot. Liker attituden i leveringen hos Drift. Rimvalgene også, sitter bra ut i fra start. Ikke alle punch'sa som gav breaking news-materiale tho, "komme på" i fart'-relaterte punches er for min del old stuff. Dog, skjønner at poengene kan høste i en eventuell fresh crowd. Litt smådaue partier og poenger midtveis, men drar seg way bedre til mot slutten igjen. Viser ikke bare  (som nevnt innledningvis) sine flow-egenskaper, men også stikkere med litt brodd i seg. Mer personlige stikkere. Noe Fiko sitt førstevers var mer eller mindre blottet for. Tenker for eksempel på punktumet  "jeg ble bedt av pats om å battle i trondheim, du måtte spørre". Tight eksempel, that's what it is. Drift leder greit ut. 


Runde 2.
Location-diss er i fokus fra start av. Og et bevis på Fiko er et rart blad kan vi spotte fint i linje-materiale, for her trekkes inn lårene til Koss, pikk og Wenche Foss. Og så ebber det ned i poenger som antyder at mostanderen lukter godt. U know, lukter sær kokkelering lang vei. Men det høster, mange som faller for denne ned-wrappingen av referanser. Jeg også, på mine gode dager. Leveringen fikk litt mer brodd i seg utover, spesielt rundt dissingen av dialekt og diverse. Må nevne det o-typiske Fiko partiet: "så drit i bilær og båtær som tutar og bråkær, for det er pikkær og kukar som du slikkær og såkkær". Bedre leveringspackage overall som diskes opp av Fiko i sin andrerunde. Frekk det "reise inn å voldta de yngste jeg finner i gamlebyen"-partiet også, igjen, et typisk Fiko-materiale vil jeg påstå. Kan ikke se for meg Nils, Intakt eller Pats kunne dradd noen slike konklusjoner. Mangfold er yo, takk gud for det. Sterk slutt av Fiko, absolutt. Hele "Tønna/Glomma" sekvensen bar med seg popcorn-value helt ut. Ait, Drift sin andre. Åpner godt. Delivery'n virker safe. Tydelig, og som før, har sine stikk. "spørre om lov"-poenget blant annet. Jevn god runde. Boostet den også pent opp overall med det 'hår på ryggen"-partiet. Et av kampens høydepunkt som ble vel fortjent playa av som 'reprise-worthy' på slutten. Ser at en del mener Fiko drepte andrerunden. Vel, Fiko hadde en solid second, men drap? Drift frontet skytset til Fiko alt for bra det til. Men basert på innsatsen totalt så langt, vipper det fortsatt mot Drift. Ingen drepte noen i denne runden, make no mistake. God matching fra begge. 


Runde 3.
Ok, vi har sett det før, vi ser det igjen for andre gang i skeez-historien. Det dras frem "jukselapper" på eksamen. The no-no move. Fiko gjorde det litt mer diskre-ish enn det Gaia gjorde i sin tid, men dog. Ser ikke bra ut. Er derfor folkens det lønner seg terpe litt på fristil-biten av kaka. Om ikke annet, lære seg en 8-10 back-up bars med generell adresse. Gir uansett bedre inntrykk enn om man begynner dasse rundt med notes i timen. Slikt skjer. Synd. Fucker opp mye av inntrykket man sitter igjen med. Men tastetrykket høstet omsider. Innholdet kom frem. Et mer personlig rettet innhold. Trakk inn kameraten osv. Nja, frekt og freidig utover, men føler ikke det kommer noe skyts som bærer særlig grad av 'vippepunkt-materiale'. Tho, 'ukokt pasta'-partiet var snasent sært og funny. Tingeling-slutten?  Nah, igjen litt for corny for min taste. Ville brukt spot'n til en mer killer-basert motherfucker. Drift The Kid siste dans. Aner en rebutt i introbarsa, fair enuff. Liker at flere og flere battlere beveger seg inn på 'territoriet' til det Nils har bygd sitt navn på. Drift viser også i tredje her at han er en av de bedre battlerne når det kommer til det å skulle vise gjennomgående god flow-kapasitet, har et maskineri gåendes som jeg synes han bør få mer cred for (selv om ikke innholdet bestandig drikker bordeaux til frokost). Han har funnet sin stil, og praktiserer den lax nok ut. Med ektra tyngde på innholdet kan han bli en topp-kandidat within no time. Ikke bare top-tier, men topp-contender til folk som Intakt, Pats One etc. Ait, grei match som forventet. Voten er no problemo: Vinner: Drift The Kid.  Må adde inn den ironisk pene slutten også, mtp "..du møter nok Nils". That's It, og btw utfallet hadde blitt det samme, choke eller ei innregnet. Drift vinner og vi gir cred til Fiko's andre.






BBBBBBBBBB

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar