torsdag 8. mars 2012

46. KJ -vs- Gimmik





Runde 1. 
Andre skeez match-up denne uken, Nils har lagt seg i den klisjefylte selen. Tight move, kan like engasjementsnivået. Må bare skyte inn før jeg begynner at Blå-materiale som både Gimmik og Lars Rubix hadde rigget opp mot trønderen Ben Baller, ligger nå på youtube for de som måtte være interessert i det. (Ben Baller dro en no-show på Blå-event'n, så peep Skeez-kanalen om du føler deg nozy. Bar sine doser snacks. Blir ikke selvfølgelig det samme, but u know, likte f.eks Gim sine 'jeg skjønner ikke hvordan det har seg, som sjøstjerne-sex', og  'la dopet ødelegge 'det lille' du har her i livet". Quote-verdig. Ait, on-topic. Gimmik versus KJ. KJ sin andre skeez-match, Gimmik sin tredje tar jeg ikke pinlig feil. Magefølelsen sier Gimmik, kjenner kapasiteten hans på innhold, samt at delivery'n hans har også tatt sine respektive steg i riktig retning. Men på en annen side så var ikke KJ noe håpløs i debuten, så who the fuck knows. Tossen går. KJ starter. Rolig leveringspakke, i likhet som sist. Småfunny. Holder stilen, ingen fuck-ups. Stabil act med andre ord, dog kanskje vel i roligste laget for min del. Men kjøper det. (selv om ikke alle stikkene slash referansene var like yo, les: Tommy Tee-stikket f.eks som ble litt 'billig' i min bok). But that's me. Gimmik neste. Drar inn facebook-stikk og navnspilling. Bru-stikket var aiit det. Men så fucker det seg til for den lange mannen her, ble merkbart med rusk i maskinen. Men synes ikke det var en såå major choke som visse dommere skal ha det til, at det skulle bli en vippefaktor når alt kom til alt. Uansett, følte selv det ikke tok alt for lange tiden før han dro det småpene: 'jeg blir som en trendsetter, når jeg sørger for ditt 'siste skrik''.  Slug og Eyedea-stoffet var interessant. Nice punktum. Føler battlen er jevn tho, selv om innholdet til Gimmik veier mer opp.  


Runde 2.
KJ kjøer same O same O, litt mer fiffy på rimeskalaen her tho. Positivt. Igjen, er ikke alt som går ned like bra, men kjører en del steady jokes, skal ha det. '..blei igjen da resten av mannfolka dro på vikingtokter', 'ramadan-stikket', osv. Gimmik får ingenting gratis, må diske opp mer eller mindre samme tyngde som i førsterunde, for å holde den eventuelle lille luken som var. Gimmik starter sin andre med en 'hip-hop.no'-diss, ait, bare pass på det berømte glasshuset her Slow ;). Du har hatt din fartstid du også. Btw, "du er kun her for å gi battling et flerkulturelt preg" var nicely put. Ditto på 'Du hadde vært jomfru for alltid hadde det ikke vært for tvangsekteskapet'. Haha. Gimmik førte pennen temmelig  så frekt denne runden, liker det. Rissimo-stikket var også lattis. Overall, tight nok. Mener Gimmik overgikk førsterunden sin.  Ikke bare linjemessig (som kan være en diskusjon i selv selv) men han virket også ekstra rettet og 'frekk i nebbet her, så.. han leder ut. 


Runde 3. 
KJ åpner sisterunden sin med en anelse dose personal. Noe stor wow-faktor ble det ikke, tvert imot. Men ufrivillig latter scorer det også. Adept-vinklingen var meeh, litt for enkel kost. Leveringspakken føltes litt mer ruskete enn tidligere, ikke mye tho. Ait spilling rundt karbonhydrater. 'skinny dip' osv. Men dissing av keystil? Hm, de fleste newbies hadde hatt godt av å terpe litt text-materiale rundt de 'bordene'. Det om det. KJ viser seg som en cat som har funnet sin stil, og kjører den straight out. Positivt det. Men som jeg har hintet litt til tidligere, er steady, men for meg litt grå i stilen. Litt for lax og litt for lite eksperimenterende. Men potensiale for go' flips og diverse er der, så svartmaler ikke, langt ifra. Gimmik neste. Serverer paki og homo-jokes. Tja, er respons fra salen i hvert fall. Ble ikke helt revet med selv i starten. Og nei, tok ikke cricket-joke'n. No Sir Bob. Quoter partiet som ebbet ned i ".. en som ikke klarer velge mellom Sunni og Shia". Småfunny shit her og der, men overall synes jeg ikke tredjerunden til Gimmik ble hans sterkeste, kanskje tvert imot. Noe som gjør at battlen føles gjevnere enn det den muligens er. Samme det. Føler ikke noe særlig stort behov for noen overtidsrunde i min bok, så. Vinner: Gimmik. En kamp på godt over det jevne. Overtiden i seg selv var heller ikke så wack out som det ofte kan bli (men faen hvor fort de rundene går, føler jo nesten ikke det blir spyttet mer enn et par linjer, men that's the way it is). Uansett, Bag of props for KJs Arne Myrdal-reff og den chilenske undergrunns flipp'n. Yea, lar det bli siste ord.




BBBBBBBBBB

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar