lørdag 31. desember 2011

14. Nils M. Skils -vs- Roma







Runde 1.
Nils fronter Roma, denne kunne jeg se frem til. Kjenner til arbeid både fra Roma og broren. Om ikke jeg kan digge inn alt av innhold bestandig, så skal de ha for evnen til å trylle opp bouncy hooks. Battling under slike konsept som dette har jeg tilgode å høre Roma i, har kun fått med meg dissing over audio. Trenger ikke minne om de klassiske tidene. Roma starter. Fremstår veldig snill i leveringen, er ikke mye brautende stemmeleie i aksjon. Men det har han heller aldri hatt. Roma kjører sin lett lekende stil, scorer en liten stikker med 'lars monsen'-flip'n. Rimi-punchen fikk respons, for meg ble det hele litt i billigste laget. Freetex-linjen slo også an, kan se mer potensiale i den. Men fortsatt veldig simplistisk, men Roma har crowden bra med seg. Ingen bombe at det ble dissing av klær her, fikk koselig deja-vu til gamle scenarios når jeg hørte Roma disse klesstil. Runder ble så utover preget av litt 'linjefyll' uten den store impact'n. Reddet det inn med en nice 'bowlingsko'-oberservasjon, slike stikkere blir alltid poppis. Sluttbarsene rant ut i ingenting tho. Nils svarer bra. Tenker ikke bare på rebutt'n, men generelt. Nils trekker ungen til Roma inn, skulle latt det ligge. Likte 'bolelunte'-linjen, og  hele 'sjekke om du får hiv'-partiet grep ledelsen i kampen. Ingen tvil."du drar på kompistur og ronker dudes helt til spermen pumpes ut/liker menn i uniform, fantaserer om stomperud", denne bar'n bør ikke soves på. Overall smooth runde, en av Nils sine beste så langt i Skeez-ligaen. Fikk en liten  merkbar luke. 


Runde 2. 
Roma ut, like rolig som før. Slenger inn en ait 'skranglebein' stikker sammen med noen multis. Smilte av 'ender garantert opp på trygd'-linja, lax fremførelse. Roma er temmelig sikker i leveringen, langt i fra noe snublende stil. Igjen blir det litt for easy going en del av det, og hvordan kan 'så stygg at du får ravi til å ligne brad pitt'-linjen høste så insane respons? Var vel ikke noe killer, folk må skille mellom shit og shinola. Var ikke shit, var helt grei linje, verken mer eller mindre. Pluss for dissing av utvaska genser, ja, han skal få for 'suge pikk på blåkors'-endingen også. Laf. Ok runde fra Roma. Vittig. Nils åpner med en nice rebutt angående genseren, fin touch. 'den kunne vært din' -oppfølgeren er også nevneverdig. Nils viser killer-materiale med "jeg vinner denne dritten fordi jeg tenker så fort/og jeg har i hvert fall et liv jeg kan røyke bort". Ikke bare er det en bra nok linje i seg selv, den blir i tillegg sydd inn i en rebuttal midt i verset. (var den virkelig spontan? i så fall godt disket opp). Kampen var stacked med rebutts fra Nils btw, merker oss det. Håndfulle eksempler, viser et helt annet platå når det gjelder den biten av kakestykket. Beundringsverdig. Vil si Nils toppet førsterunden sin, som også var god.  'bra du har store muskler, for dette tapet blir tungt å bære' må nevnes. 


Runde 3. 
Runde tre/horekunDE-flipping fra Roma i starten, før det lander en 'kunne ikke se fitte'-punch det lukter litt 'yesterdays news' av. Mtp, at slike punch-vinkler føles har blitt dradd i mang en fasong tidligere, så litt av brodden forsvant for min del. Men likte måten Roma plasserte ut rimene på. Fikk i hvert fall ny gedigen respons, noe ala det Brad Pitt/Ravi-linjen fikk i førsterunden. Det om det. Oral-B referanser er playa, men funker i dette tilfelle siden det touchet den personale vrien. Erik og Kriss-linja, meh. Må litt hardere skyts til for å knekke ned fortet til Nils.  Jevnt over, jevnt. Funny parti under  'utrenet som faen..bleik' osv. Men skulle slått mye hardere Roma. Nils har allerede et forsprang ,og det før han har droppet siste vers. Som nesten ventet kom det en Suleiman-referanse i battlen, forutsigbar personal maybe. 'du vil alltid være en sløv versjon av tvillingbroren din' var ait, ditto på 'gen'materiale' og 'warlocks'-partiet. Personlig likte jeg partiet som ebbet ned i "..vet ikke om det er deg eller broren din som fisker etter svaret". Lunt snakk. 3 gode runde fra Nils M. Skils. Roma hang også med. Solid Matching, men såå vanskelig var vel ikke valget, det gikk til Nils Med Skils. Han er i en egen klasse når det gjelder rebutts, u know. Verdensklasse faktisk, og da tar jeg ikke i. Legg merke til det fremover. En av de bedre kampene så langt. 






BBBBBBBBBB

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar