torsdag 8. mars 2012

45. Intakt -vs- Bikkja







Runde 1.
Int versus Bikkja, en kamp som ifølge min egen rankering (før matchen) inneholdt to skeez-emcees fra topp-10 siktet, ergo snakker en top-tier round-up her. Forhåndtipset mitt går Intakts vei, bare for å ha stadfestet det. Aiit tossen går etter litt selvpromotering fra Andre Jensen, Bikkja starter. Starter rolig, linjemessig litt på treet. Underholdende tho. Langt ifra så energisk som i kampen mot svensken TayTay. Intensiteten var med andre ord ikke like godt skrudd til. Holder seg på tråden, men nah. Middels knockfest fra Bikkja. Fant ikke noen åpenbare quotes eller saftige rimpartier verdt trekke spesielt frem.  Intakt sin tur. Viser mer kreativitet, og det allerede fra start. Spesielt på rim, men også originalitet ('syltet på glass' osv). Spot on dialekt btw. Så ble del vel mye fokus på incest og slekt, pikk og pakk. Er ikke alltid humøret ligger åpent for overdose den veien, men ser at crowden kjøpte det, så. Likte den '..fra tirsdag til mandag'-vrien som ble kastet opp. Fin liten detalj, måte legge opp. Det lille 'A4 Bikkja, jeg får avliva Bikkja'-stikket på slutten var et greit nok lite punktum. Overall, Intakt leder. Ikke noe explosives nei. Men en grei skuring av en hook-up, så langt. Forventet tho kanskje litt mer skal jeg være hundre prosent ærlig, og det skal man jo. 


Runde 2.
Bikkja fronter. "Jeg er her enda, da" kommer det fra Bikkja som en kontra på Intakt sin sistebar. Ja, Bikkja, du er der enda, men istedenfor slenge ut en 'kjapp kontra' like dat før det hele er kommet i gang, prøv heller poengtere det gjennom en rebutt. Kan være flere poeng hente den veien, hvis man klarer catche nuet og transformere shitten. Anyways, ble en del simplicity her i andrerunden for Lillesand-representanten. Ikke all verdens tyngde på rimefronten, kunne også få en liten følelse av forutsigbarhet her og der. (intakt-i takt-slakt osv). Flyten og intensiteten tok seg en smule opp, hadde et parti som luktet litt 'TayTay-fronting' om ikke annet. Levde seg bra inn i outro'barsa også, men igjen. Føler materiale blir litt for svakt til å skulle vippe Intakt over. Intakt som åpner tåelig, noen bars som gled bra frem og ebbet ut i det 'snittet blir for høyt'-partiet (som var ganske lax). Kunne like oppbyggingen. 'levde dritten på en løgn/stikke seg i armen/ spikka noe i sløyd". En av kampens øyeblikk. Morbid og kreativt lagt opp. 'Stuck i fortiden/nå publikumet'-stikket var det ikke alle som tok inn over seg, synd. Kan adde inn sistelinjen også 'putter bikkja i en boks/en tispe i et reisebur'. Artig lite komi-shot på tampen om ikke annet. Intakt øker ledelsen.


Runde 3.
Bikkja åpner sisterunden med noe cola, bole-diss og diverse. Har rettet skyts, men smeller ikke av merkverdig. Blir litt flatt. Ari Behn-sammenligninger osv. Bikkja ble kvassere i nebbet litt utover i runden, økte lyden noe, men overall nedtur selv om sluttpartiet tok seg betraktelig opp. Håper det gikk bedre under Blå-eventen for Bikkja sin del, der Pats One ventet på motsatt banehalvdel. Ait siste spytt fra Int.  Kaster ut noen personals, dropper litt names og ditto småjokes. 'Ironisk at du kaller deg Bikkja, som jager etter kjepp' ,'..ingen husker det som.. intakt' osv. Grei skuring. Intakt slo ikke mer i fra seg enn det han trengte i tredjerunden. Tar den fair enuff. Vinner: Intakt. Langt ifra noe drap, men tar den med tydelig margin imo. Så gratulerer med seieren og hvit t-skjorte med trykk. 




BBBBBBBBBB

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar