mandag 9. desember 2013

171. Rese -vs- Hugo Boss





...videolink kommer strax














Runde 1.
Hugo Boss er i huset, har omsider oppbygget seg nok kvalitetstillitt til at han belønnes med en spot på Blå. Får decent matching her, Rese er absolutt ikke noe walk-over materiale. Skal sies at sistnevnte har falt noen håndfulle rankingplasser siden bautaprestasjonen mot Pyromaren i sin tid, men det sagt, flekser nok av skills til at han uten tvil entrer kampen her med solide favorittstempler i backpack’n. Var på god glid mot Ikonet. Må innrømme, alt annet en Rese seier her vil overraske meg stort. Aiit, nok pre-preik, kronestykket er tossa. Mannen i Van Persie-outfit’n begynner, det vil si Rese. Starter bra, med en clear strupe som serverer allrighte multis. (undersått-rimet legger malen, som følges opp av flue opp/dueflokk-partiet og kulminerer blant annet ned i den småfunnye butinox-bar’n). Ikke noe unik piece of story-tellin dette her men breial åpning Dr Jones. Videre utover blir det mer av den samme oppskriften, en klar delivery, med småfunny linjer spredd rundt i ganske så snasene rhymeschemes. Kan quote ‘balletak/kaffe snart’ partiet, nok et fiffy shot. Men det til side, en ting må vel strengt tatt påpekes her også, det at det ikke er vanskelig å spotte at Rese har sett mathcen mellom Fiska og INT. (og det opp til flere ganger, som mange andre av oss har gjort). Mener, Virker som førstnevnte i hvert fall har gitt Rese en god dose inspirasjon, merket det både på levering og ditto innhold, Segway-joken ble jo rippet blant annet. Men overall en stabil god åpningsrunde på Rese, legger man denne enkeltrunden under lupen så ebber den vel ned som en av de bedre vi har sett fra Rese, selv om approachen kanskje var litt "Fiska-light" til tider og at det var mangelvare på de O’store dunderdropsene av noen enkeltlinjer. (killerlinjer ja, som vi vet han er i stand til å kokkelere opp, vi husker vel alle ‘guLING’-punchen som ble servert i sin tid. Reses beste enkeltshot så langt i Skeez-karrieren imo). Hugo Boss sin tur, har mer enn nok å bryne seg på her. Skal bli spennende å se om han kjører litt mer pre-written this time around, litt mer struktur enn det vi har sett tidligere, hadde i hvert fall ikke skadet akten nevneverdig. Aiit, Hauketo åpner i hvert fall yo nok, åpner i tradisjonell Boss-modus, måtte le godt av ‘TheRESE’-barsa. Scorer på den. Må adde poeng for bra innlevelse. Dette lover godt for klinsjen. Hadde flere komishots utover, Boss, måtte på ny blottlegge smilehullene da ‘hør her a din hiphop-groupie, veit du blei født i en bobil’-partiet ble servert. Høstet respektable lafs i crowden. Videre ble det litt så som så, strukturen virket ikke like mye i lodd. Falt noen hakk, men allikevel, Hugo Boss hadde funny diss og ditto approach på gang, fikk noe ut av situasjonen. Underholdende. Overall, en ganske så jevn affære faktisk, Hugo gjorde avstanden minimal, og det skal han ha props for. Rese sin første var som sagt ingen dummkopf-akt.

Runde 2.
Rese rebutter et par smoothe innledningsvis, likte ‘Hugo.. er hu god?’. ‘Hugo Boss, jugekors’ var heller ikke noe dumb ass shit. Scorer på spontanitet her, Rese. Bra start på andreverset. Ait, de neste barsa blir dedikert litt fotballrelatert skyts, måtte vel komme noen vinklinger like dat. Mannen stepper jo som sagt opp i sirkelen med Manu-trøye. Joa, kan funke på en god dag. ‘Skal banke Hugo Boss så han blir Blå som regjeringa’-punchen var tja, midt på kneika. Likte brodden i dissen som fulgte, tenker på partiet ‘ikke tro du får det til med treninga/la dette være siste gang du stepper opp i Skeez-TV din overvurderte hipsterfaan’. Spottet også en aiit selvironisk bar der da Rese dultet innom topicen at Hugo Boss i sin tid ble misfornøyd over votene han fikk tildelt fra dommerne etter sin debutkamp mot ViktigPer. Vel, det om det, men la oss få en ting på det rene. ViktigPer vant klart mot Hugo Boss i den kampen, make no mistake. Var ingenting i den kampen fra Hugo Boss sin side som overgikk ViktigPer sine golden shots ala ‘Og Snikende Fiko han har puttet i seg alt i fra A til Å/hele alfabetet/ du putta i deg alt fra A til P.. så fant du Penis, og så slutta du og lete’. Ferdig med saken, ViktigPer hadde noen go’jævler på lur i den kampen (og enda har jeg ikke nevnt slept-on juvelen: ‘‘Hugo Boss!.. Du er Norsk! Du heter Edwin’. Haha. Nok off-topic, over til nuets kamp igjen. Overall, Reses andrerunde var grei skuring, litt lightweight stuffings inn mot sluttbarsa, men totalt sett grei runde. Tho føler førsterunden et hakk bedre. Hugo Boss kan fort gjøre denne matchen ekstra intens inn mot tredjerunden, men da må det flekses enda litt mer kjøtt til beinet. Bossen starter dope nok, pusher sin vante dose aggresjon. Linjemessig, ikke helt der. Men tripper rundt like underholdende som i førsterunden. Men så virker det stoppe opp, om det glemmes noe writtens eller ei skal ikke påstås, men strukturen virket få seg en truck i trynet. Går ikke like smoothly for seg. Synd det, men ikke noe bombe heller dessverre. Sjeldent en Hugo Boss kamp går av stabelen uten noe form for fuck-up i systemet, men men, han skal ha for at han ikke stopper opp i hvert fall. På det punktet kan mang en battler lære av Hugo. Det at man bare kjører på selv om man glemmer shizzen. Greit, det går utover rima, det blir muligens repeat på catchphrases osv. Men maskineriet fullfører, det blir ikke noe skikkelig pit-stopping ut av det. Props for det i hvert fall. Men det blir det eneste verdt propse også, for innholdsmessig ble det for wack out for min del. Underholdene? Ja, drar frem mobil and whats not, men blir en smule Wam & Vennerød feeling over det. Vi får servert ting som hører mer hjemme i debutkamper på Revolver, og ikke på den blåe hovedscenen. Mine cents i hvert fall.

Runde 3.
Fått en merkbar luke nå, Rese, vil ikke kalle tredjerunden hans for noe sjarmøretappe akkurat, men det sagt, er ikke såå jævla langt unna sannheten. Ok, det startes opp med noe småfunny spilling på Hugo frasen: ‘Ferdi med saken a’. Joa, gikk bra ned hos crowden i hvert fall. Fortsetter så med et ganske så ill parti, ‘Hugo tror han er en gategeneral, men han er bare gjengmedlem/når han spiller GTA Fem!’, ‘Hvorfor jeg battler Hugo Boss på Blå her i dag..er uvisst/for du bør holde deg til try-out ligaen, du er på Blå nå din fuckings turrist!’. Fortjent respons på den. Fortjent replay-value også, noe sekvensen fikk på slutten av youtubeklippet. Seieren virker enda nærmere for Rese nå, gjør det. Det negative her blir jo at verset ble kuttet såpass kjapt som det gjorde, en runde på litt over 10 linjer blir for snaut. Men det virker som det kan holde. Hugo Boss må overgå seg selv her, pushe en best-of runde skal det hankes inn noe W. Starter i kjent stil, får til noe ganske småfunny shit med partiet ‘ja din morraknuller jeg snakker kebabnorsk som en kebabkokk, jeg er klar for slakt og jeg er klar for å sloss’. Igjen, scorer på humor og funky innlevelse. Fikk til litt på linjefronten også, ditto på ‘hjelpemidler’. I første runde ble t-shorta dradd frem, i andre runde bladde han opp mobilen, i tredje her ble det kastet opp en BH. Joa, skal få props for kreativiteten her. Og ja, BH-move’n funket best. Overall opptursrunde for Hugo Boss, i hvert fall sett opp mot andrerunden. Avsluttet også med en Shazaam-gest der, og selvfølgelig en catchphrase. Konklusjon: Hugo Boss fikk med sisteakten sin luka litt mindre, men stemmen går allikevel klart og tydelig til mista wondachild. Vote: Rese. Fortjent seier, som ventet. En av hans bedre kamper i Skeez. Stepper opp noen hakk på rankingen. Ait, blir ikke så mye tilleggspreik i dag, vil bare kaste litt shine på Organik og den kommende Blackout 4-eventen som snart blir en realitet. Fleste oppegående har vel fått med seg tittelkamp line-up’n mellom Pat Stay og Dizaster. Kan bli en classic in the makin. Interessant opplegg denne gangen også, mtp måten Organik har valgt å kokkelere opp event’n. Det at ingen andre line-ups blir annonsert før selve kampdagen. Merk merk. Ryktene på skauen sier også at Grindtime virker kommer mer på banen igjen, de som hørte siste episode av Dirtbag Dan Show fikk jo med seg at det snart kommer en mye mulig dope ass event fra den kanten. Med blant annet klinsjer som Jonny Storm vs Bigg K. Kan jo bli uber interessant. Må være ærlig, hadde for lengst mistet troa på Mad Illz og den generelle GT-bizz’n. Når det gjelder ting her hjemme så er jeg usikker på når neste Blå-event går ned, ryktene på twitter snakket muligens noe om den 18ende. I dunno, det jeg vet er at Don’t Flop nylig slapp matchen mellom Dialect og Cortez. Og ikke minst, snakket akkurat om KOTD, vel, battlen mellom Daylyt og HeadICE ble sluppet as we speak, så gjør deg en tjeneste putt0. Ait, god førjul og den greia der. Im 0ut.



BBBBBBBBBB

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar