søndag 3. juni 2012

66. Droolian -vs- Bikkja




Runde. 1
Interessant line-up, Beatboxeren Drool gjør et funky comeback, av "originalene" så mener jeg Droolian var en av de bedre, i hvert fall sett opp mot det materiale som for eksempel Skranglebein og BZ disket fra seg i starten. Så skal bli spennnedes  se om det opprettholdes noe ekstra tyngde this time around. Er en stund siden vi så Droolians forrige klinsj, (må helt tilbake til kamp nr 13) da han flekket tannkjøtt mot Sino. Sistnevnte battler som også er mannen bak Skeez sin intro-tune, så vi sender cred den veien. Blitt en classic. Ait, hopper i det. Bikkja trenger ingen nærmere introduksjon for kjennere av gamet, vi kjenner hans potensiale. At få kan steppe opp å matche hans brautende intensitet når han først bestemmer seg for å gå i strupen. Tho, vi kjenner også til den andre siden av coin'n, at det til tider kan kjøres på med veldig plain ish. Men slik er det, alle har sine kurver. Ok, tossen er tatt på forhånd (som vanlig). Drool tar ansvar først. Starter med noe prat rundt hans comeback, funny. Ait åpner. Pusher en lax levering, men allikevel med merkbare trykkpunkter så det hele føles godt rettet. Likte adressene generelt her, må si det. Innholdet var on-point. Sikker både i innhold og delivery. Opptur. Utrolig nok så er det ingen battlere som tidligere som har frontet Bikkja sine 'dyrelyder-moves' like dat. Funket som faen. Må quote en av de bedre her, "Du er ræva Tore, men flink til .. ikke bli flau". Den spikret godt i fra seg. "Crazy lady on the bus"-sekvensen på slutten var også laf. Overall, meget bra runde. Positivt overrasket hvor lett spiselig det var lagt opp. Topp 5-kandidat når det kommer til best-of-åpningsrunde, no doubt. Bikkja får skikkelig konkurranse her. Lillesand starter ut frekt. Kan like de første barsa. Gjør det klart tidlig at det vil bli fokus på Ringenes Herre-materiale osv. Vel, Bikkja jugde ikke. Ble mye dedikering den veien, nesten ut hele runden. Klirret en del i humorglasset, gjorde det. Hadde noen artige sammenligninger, flips whatever. Og det hele servert med god dose volum og gestikulering som vanlig. Men sett opp mot bidraget til Drool så ble det litt enveis-sliding. Foretrekker overall uten tvil kokkeleringen til beatboxeren her. Føltes freshere. 

Runde 2.
Om Bikkja valset vel mye ned 'Ringenes Herre'-stien i førsterunden, så kan vi trygt si at Droolian valset vel mye ned 'bikkje-relaterte'-stier denne runden. Her var det mye flips. Igjen, stort sett hele runden gikk ned til den slags materiale. For meg kan det fort bli overkill, men selv om det meste ebbet ned i dawg-poenger, så bar allikevel det meste av build-up'n på decent adresse og småstikk underveis. Så flere av linjene høstet sin respons. Gode flips. Ait runde. Tho, forventer en strategi-switch i neste runde. Kan fort bli svada og saus ut av det hvis man fortsetter å jokke på de mer 'forutsigbare poengene'. Klarte seg greit nok her Drool, men fortet bør angripes fra andre vinkler i siste akt. Ait. Det sagt, leveringspakken er fortsatt god, ingen forandring der. Og ja, merket meg punktumslaget "It's about to get Messssi". Yea. Sure, må få inn litt fotball-vibes nå før Tyskland vinner hele EM-fuzzet. (er der pengene mine ligger m.a.o). Ait. Bikkja igjen. Smeller ut med noen freshe personals. Drar inn '4 Stjerners Middag" osv. Nice den der. Lattermild shit. Generell bra start fra Bikkja imo, la ned rimene litt mer fancy. Var flere partier førstehalvdel som boostet opp. Innholdet ellers denne runden ble dedikert til Droolians tidligere motstandere blant annet. Ble ikke dradd opp noe dyp historisk ish, for det meste navngiving med litt småstikk-bagasje. fair enuff. På slutten ble det mer 'jeg leser, jeg er smart/du spiller, du er dum"-type diss over det. Føler ikke outrobarsa spikrer ned noe kjempekreativ ny vinkling av skyts for å si det slik, men match'n lever. Blir kamp helt inn til døren, den er safe. 

Runde 3.
Jeg forlangte mer eller mindre en strategi-switch fra Droolian denne runden, og det fikk jeg. Det ble ikke levert noen flere såkalte hunderelaterte-stikk, så good for Drool. Runden fikk heller mer dedikering i form av jobbdissing. Bikkja og hans arbeid, som etter ryktene er bibliotekar. Ble en god dose skyts den veien, noen vil kanskje si vel mye. Personlig er jeg ikke enig i det. Var bra, pluss at vi må også huske på at rundene går rimelig fort unna her, så det skal litt til for å dulte innom multiple topics uansett. Overall mener jeg at Droolian sin førsterunde gjorde seg best, selv om visse sluttpartier i tredjerunden boostet temmelig bra fra seg. Hadde dashes av engasjement, lyd, komi-shots osv. Pluss innhold ja. Tenker spesielt på "Immortal Biblio-tek-nique" joke'n selvfølgelig og det lattermilde punktumet 'shhhSSHHUT the fuck up!". Solid ish. Stikkordet her blir 'decent comeback'. Droolian spicer opp Skeez-movement'n, det er det ingen tvil om. Book denne mannen til 14 Juli-event'n. Droolian vs Pad hadde blitt en fin event-filler. Eventuelt Snikende Fiko. Ait, Bikkja er i en situasjon som tilsier at han må overgå sine 2 tidligere runder (og det relativt klart) for å rettferdiggjøre en dobbel-v. Starter den opphentingen med frekke linjedrops. Personlige slag, rettet mot familie og diverse. Joa, ingredisenser som dette kan også gjøre battles større. Fikk inn noen stikk, droppet noen navn. Dro inn både Pats, Andre Jensen osv. Men holder det? Vel, måtte gå noen runder i tankebanken. Ble litt i tvil da "gå heng deg på skedsmo ..korset" kom. Men når alt kommer til alt så føler jeg Drool drar en velfortjent seier til tross for delvis opptur-act av Bikkja. Btw, "ekte-mann" punches er yesterdays news sett herfra, men skal få for forsøket. Vinner: Droolian. Han overrasket. Pausen gjorde han godt. Fortjente stepp oppover ranken. Jepp. Skal ikke dvele så mye mer rundt konklusjonen. Greit resultat på en stødig Skeez-kamp. En kamp som også fikk lite med hype rundt seg etter event'n (i forhold til mange andre kamper). Litt merkelig er det, mener denne kampen har like stor popcorn value over seg som det Cast/Hajoken har. Det om det, uansett betyr det at alle tube-slippene fra Påskeaften foreløpig har vært top diddely doo. Jeg vet, det har bare blitt sluppet et par, men måtte det fortsette. Spent på Tabasco mot Gimmik. Den kan høste. Ait. Nyt Juni, og peep rundt på site'n. Svar på alle pollene, digg inn punches, musikken, analysene whatever. Og angående musikk, minner om Folkefiender albumet som er ute nå. 'Fiendtlig Innstilt'. (U know, gruppen til Big Daddy Karsten & Ego). Peep it. Ikke glem den nye nasjonale cypheren heller, må si Nils m Skils slo ihjel et deilig punktum. Vinni og Nils drepte det på hver sin kant av 'tracket'. Ligger som link lenger nede på site'n. Ja, og mens dere er i gang, lån gjerne et øre til den nye Brainstormer jointen "Champion Sound" .Snakker Anno Domini beats, Ace Harding og hans skilla partner in rhyme, Thorin. 


BBBBBBBBBB

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar