søndag 2. september 2012

86. Drift The Kid -vs- Jonesy




Runde 1.
Sjeldent det popper opp en event uten et battlebidrag fra Drift The Kid, han er jo kjent som en av de mest aktive battlerne i bevegelsen. Som vi vet, på Blå-event'n yesterday var det som kjent Gimmik som sto på motstatt banehalvdel, denne gangen er det en debutant det skal flekkes tenner mot, Jonesy. Sistnevnte som jeg ikke kjenner noe til overhodet, veit at det slippes en ny single fra den kanten 4. September. Låta "TV Spill" med Rolf Magne Tømte, så interesserte får kjenne sin besøkstid om et par dager i guess. Ait, Fredrikstad vant tossen, sendte den videre til debutanten. Og må si, liker det jeg hører ut fra start. Virker meget selvsikker til å være hans første dyst, må si det. Volumet er der, strukturen er safe og 'lett spiselig'. Legger inn pausene smoohtly. Clean performance, kanskje litt slow mo til tider men. I min bok gir Jonesy fra seg et ganske så godkjent førsteinntrykk. Props for det. Når det gjelder linjemessig, innhold whatever så var det heller ikke så gæli, nope, hadde et par tre eksempler på noe småfunky ish. Blant annet sakene som inkluderte partiene: "Du er en barnebibel, lettlest", " det er pausene imellom folk liker", "Stalin-outro'n osv. Overall, grei, stødig debutrunde, viser at han gjør seg fortjent til å bli tatt på alvor i bevegelsen. Likte det. Ait, Drift sin tur. Bør med sin erfaring matche en steady debut like this. Starter med en liten frekkis av en obeservasjon, spiller på omgivelsene og bruker 'nuet som verktøy'. Nice touch. Fortsetter flexe litt multis, litt ironi og whats not. Merker godt at Drift The Kid har plenty med matcher under beltet, er safere enn noengang nå, Fredrikstad. Oser selvtillitt. Skal sies at de 'rene' quotsa denne runden stikker seg ikke alt for klart frem. Kan like adresseringen her, stikkene som serveres (Drift luftet blant annet noen tanker mot hans kristne label: G Bless Records osv,). Men det sagt, føler ikke det kom nok på innholdssiden her fra Drift til at han kan seile inn til en komfortabel ledelse etter første. Ergo, for meg er det neck in neck. Drift gjorde det steady nok, sure, men debutanten valset ikke rundt med noe fuck ups han heller. 

Runde 2. 
Starter ikke like dope ut Jonesy som i første. Tho, er mer on the personal-tip her, trekker inn Drift The Kids virkelige navn bla, spiller litt rundt det. osv. Kommer noen vinklinger, tho lite explosives som squeezes ut av det. Men greit nok, løsninger på det jevne vil jeg kategorisere det som. Nothing special. Jonesy trekker også inn noen eldre 'mindre bra' rim-kokkeleringer fra Drift (tenker på: Jada/lady Gaga-sekvensen) nja, ser poenget. Men meh, smalt ikke alt for tungt. Ville selv prioritert enn annen build-up, dradd et annet scenario ut av det muligens. Det om det, Jonesy hadde i hvert fall Kristiansand-attituden on lock. Outro-barsa var greie, ikke noe killershots, men brukbar referansebruk i guess. Men overall så skal det sies at jeg fikk et til dels dopere inntrykk av Jonesys førsterunde, noe som igjen kan indikere at Drift The Kid har gode muligheter i andrerunden her til å grabbe seg til en merkbar luke før siste. La oss se om profetien holder kok, starter sin andrerunde Drift med en decent rebuttal. "Kunne ikke tatt meg med Bru sine skills? Bru har jeg tatt ut". Dope den. Viser evner. Og føler meg nesten pålagt til å nevne: "Og hvis du vil battle meg må det være noe feil opp i hue ditt/jeg får eieren av Skeezsqueeze.blogspot.com til å klikke på tastaturet sitt" osv. Hehe. Takker for den, Drift. Verset ble også mer personlig vridd utover, kom en del (let's call it) fittepreik utover. Overall, Drift slår nok fra seg til at profetien 'holdt vann', mtp at ja, Fredrikstad fikk seg en liten luke for sisterunden. Ikke noen runder her som renner over av saftige, møre quotes, nope, men underholdende som alltid. En kamp som Drift foreløpig fremstår som den mest stabile av de to. 

Runde 3.
Debutanten har fortsatt mulighet på W, så her bør det diskes opp. Starter opp med dissing av e-mail'n. Hm. Får noen cheap lafs, men burde slått mye hardere fra seg imo. Trenger det slik situasjonen har utartet seg. Jonesy skal ha for sin mer eller mindre sikre attitude, lite som tyder på pit-stops og generell fuck ups. Verdt merke seg. Innholdet som smalt i fra seg utover tredjerunden ble mer av det litt 'selvgode merket'. Sammenligningsskryt og what's not. Leverer det fresht nok fra seg, men igjen, spørs om ikke innholdet kommer til kort når votene skal fordeles. Føles slik. Er bra, men ikke bra nok. Ikke mot en aktiv gjenganger som Drift The Kid. "Brenner E.V.I"-ordspillene kan quotes, selv om strukturen her muligens hadde hatt godt av litt 'renovasjonsarbeid'. Dog, Jonesy flexet et nice lite slag på slutten, likte den: "..Trodde Blitz var en fotobutikk" joke'n. En av Jonesys bedre enkeltshots denne kampen, hadde et par 2-3 gode eksempler i sin debut. Godkjent debut i så måte, som nevnt, personlig likte jeg best åpningsrunden hans. Men for all del, spotter nok med potensiale her til se frem mot kommende Jonesy-kamper i regi Skeez-TV. Tho, spørs om han kan grabbe til seg en seier på sitt første forsøk, har mine tvil. Drift virker rett og slett for rutinert. Ait, Fredrikstad åpner sin sisterunde med mer fleksing av flyt, mer narcissistiske vibes og ymse referanser. (drar inn blant annet Canibus vs Dizaster). Godkjent, ikke flust med linjer som man vil huske i lang tid fremover, nope, men viser at han ligger noen hoder over sin motstander når det kommer til å smelle sammen de mer dedikerte flyt og strukturbaserte dosene med diss. Det jeg prøver si er at, Drift (i likhet med Rese) har den mer totale battlepakken gåendes. Det om det, er ikke så mye mer tilføye, vinner: Drift The Kid. Hadde en tight liten joke gåendes i outro'n der også. Grei seier, ikke no fuzz. Etter førsterunden så luktet det jevn skuring. Men Drift The Kid hadde mer eller mindre kontrollen på det i de to siste, tho på enkeltlinjer var Jonesy vel så god imo. Jepp, en decent event-filler av en match. Nå gjenstår det bare 4 kamper igjen fra 14 Juli-event'n. Blant annet 'storkampene' mellom Andre Jensen og Adept. Postal mot Gimmik og ikke minst høydaren av dem alle, klinsjen mellom Pats One og Bru. Med andre ord, blir en dope ass Skeez-September vi har i vente. Yepp, og kan også nevne for den generelle battlefan out there at Word Domination III main-event'n mellom Dizaster og Porich har akkurat blitt sluppet på tube'n as we speak. Peep den. Og angående KOTD og WD III-matcher. Nils M Skils vs Kid Twist har releasedato 19. Oktober, merk den av. 

BBBBBBBBBB

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar