mandag 2. januar 2012

30. Ben Baller -vs- Smart 9000





Runde 1.
Smart 9000 ut i ilden for andre gang i Skeez-universet, må revansjere en del. Virker også ekstra gira her, slenger litt dritt i intro'n. Bra det, viktig flexe litt attitude. Ben Baller debuterer, begynner først. Starter med å hendvende seg til host'n, ikke noe ny move det. Ble heller ikke flippet all that, litt for rett frem. Delivery'n er ikke dum, godt med litt trønderpreik opp i huset. Lenge siden. 'einar gelius'-punchen føltes ikke, 'gud hater sopera'-partiet led også av mangel på godt rim. Stødig levering tho. Er venn med crowden. Ble god respons på rizla-endingen, det berømte rizla-rimet ja. Vi har alle vært der vil jeg tro. Godkjent debut, klarte seg bedre enn mange andre debutanter. Smart 9000 begynner preike, har lagt om til en veldig teatralsk act. Stemmebruk og diverse viker være godt innøvd. Funker. For min del skranter det mer innholdsmessig, partiet med 'prestelem' og 'ofring av barn' kjøpte jeg ikke. Tok seg opp, 'unnskyld, brukte et fremmedord'-stikkeren ble godt mottatt i salen. Kom også en 'crips i trondheim'-referanse for de som skjønte den. Upper gamet sitt en del, Smart 9000. Skulle kanskje ikke alt for mye til. Men Ben Baller var ikke alt for dum i sin runde så snakker tett oppgjør. Ujevnt tho, hopper litt mellom lyspunkter og snubletråder. Mellom god levering og slag av den litt mer enkle sorten. Underholdende tho, dog følte det siste '4 pils og en Pizza'-punktumet ble en tam liten replika av the Saurus sin 'macarena'-ending (dedikert Madness i sin tid). 


Runde 2.
Ben Baller åpner med en cracklab-stikker og diverse, 'gitt brain til en dyp tanke' osv. Og som trøndera flest under battle så blir det tid til litt morbid shizz, treffer ok. 'bobleplast' nevnes. Partiet med 'æ e kisen med hammer'n' var nicely done. Ben Baller skulle holdt seg unna 'pule morra di' vitser, det bør alle gjøre. Overall ait. Kom ikke så mye 'kristen diss' som jeg trodde det ville heldigvis, og det lille som kom ble fint sydd inn i outro-barsa. Smart 9000 dedikerer i begynnelsen verset til 'friheter om pikken'. For meg hørtes ikke det noe spesielt lovendes ut skal jeg være ærlig, og resultatet ble heller ikke det. Mener, rimene er der, kan godt digge inn 'liten plog/ fitte stor'-partiet, ingen problem. Men når summa sumarum skal konkluderes, så var det ikke til randen med quoteables. 'forvekslet pikk med smokk'-linjer bør vi holde oss for gode til. (kodac-øyeblikk ved 05:36 tho). Ujevne prestasjoner. Er åpent fortsatt, men Ben fikk en liten luke. Følte ikke opplegget til Smart i denne runden, selv om slutten hadde brodd nok.


Runde 3.
Ben Baller drar en 'ned flanders'-sammenligning, mjeh. 'melke en okse'-poenger scorer heller ikke all verdens, det poeng-touchet forsvant allerede etter Kingpin-premieren hvis dere skjønner hvor jeg vil. Leveringen Stopper opp. Tar seg opp litt med 'presenning og beinsag'-rhymsa, gjør det. Er ikke så mye mer si, verdig debut er et stikkord. Kjør stilen, terp innhold. Smart 9000 sliter med crowd-respons i starten, får høstet tho, med partiene som inkluderte '...opp til halsen/later som han liker det". Kraftfull levering. God stemning i salen da stikkerne mot Kristah Rhymes og RSP dukket opp, ser frem til den eventuelle battlen. Mye rot på slutten. Kamp med viss popcorn-value var det, opp og ned i kvalitet. Nok en kamp med veldig jevnt utfall. Overtid har sjeldent virket mer fornuftig. Enig i dommerne, det må noen ekstra bars til.




Overtid:
30 sekunder hver. Smart 9000, tar tak i sakene med 'mora di er avholdsmann'-punchen. Ble ikke noe kjempe oppfølgning. Men reiste seg og flippet noe fremmed rase-shizz. Mer enn det ble det ikke tid til. Ben Baller maktet ikke stille opp med noe nevneverdig i overtiden, ble noen 'kjukk og feit'-jokes og noe annet som forsvant ned i intet. Synd for Ballemann. Basert på overtid (og kun det) så blir ikke denne voten noe vanskelig: Vinner: Smart 9000








BBBBBBBBBB

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar